Ви ги најавуваме следните настани:
УМРИ МАШКИ

Неверојатна претстава која традиционална се игра секоја година на 2-ри февруари пред полна Универзална сала. Набавете билети на време и дознајте кој кој е двоцевка на годината, кој е вовче, а кој вагонче, кои се топли браќа, а кои студени братучеди?! За што се држат обратните, а за што праведните?
Фантастична репрезентација на македонскиот стенд ап составена од Бојан Велевски, Ефтим Трајчов-Ѓаурски,Никола Тодороски,Сашо Тасевски и Весна Бејби Петрушевска.
Набавете билети веднаш, зашто бидете сигурни дека после ќе нема!