Ви ги најавуваме следните настани:
ЌЕЛАВАТА ПЕЈАЧКА
„ЌЕЛАВАТА ПЕЈАЧКА" повторно на репертоарот на Театар 007
06 Март 2015 година со почеток во 21:00 часот на Малата сцена во Конгресниот Центар Александар Македонски.
Претстава, која ќе Ве насмее и замисли за многу прашања.За „аспурдната реалност" на денешното живеење, течењето на времето и неоставањето никаква трага и белег на нашето постоење, за изобилието од лицемерие и лажна учтивост, за квази херои и хероини, наводните друштвени „луѓе" кои „умираат од досада" кога си со нив...

БИЛЕТИ ЗА ПРЕТСТАВАТА МОЖЕ ДА СЕ КУПАТ НА КАСАТА НА КОНГРЕСНИОТ ЦЕНТАР АЛЕКСАНДАР МАКЕДОНСКИ