Ви ги најавуваме следните настани:
FESTIVE MUSIC N.2
 
Почитувани,
 

Чест ни е да ве поканиме на промоција на новиот компакт диск на камерниот оркестар Скопски Солисти со наслов Festiv Music n.2.,
Ова ЦД е видео запис од божичниот концерт одржан на 8 јануари 2014 година, во продукција на ЈУ Конгресен Центар Александар Македонски.
 
Промоција на ЦД-то ќе се одржи во Музеј на Град Скопје на 02 ноември (понеделник)во 12:00 часот.
Во прилог ви ја испраќаме поканата и искрено се надеваме на ваше присуство.