Ви ги најавуваме следните настани:
Ѕвончиња

Оваа сабота (26.12.2015) кон предновогодишната еуфорија се придружија и голем број од уличните музичари, распоредувајќи се околу плоштадот „Македонија" и настапувајќи пред бројна публика настапувајќи со своите разновидни репертоари. Исто така, гостите низ локалите во строгиот центар го имаа задоволството да го чујат детското хорче „Ѕвончиња" кои, пригодно облечени направија тура низ повеќе кафе-барови и бутици расположувајќи ги сите слушатели со своите весели насмевки и интересен настап.

ГАЛЕРИЈА >>