Ви ги најавуваме следните настани:
Лица без маски


Добитници на интернационалниот театарски фестивал ,,Лица без маски''2016г. се:

-Гран при,за најдобра претстава -,,Ромео и Јулијо'',

-најдобра режија-Софија Болоњини за претставата,, Ромео и Јулијо''

-најдобро актерско остварување за Теодора Ристовски за улогата актерката во претставата ,,Собуј ги чевлите''

Жири комисијата беше составена од:

-режисерот Синиша Ефтимов како и актерките Магдалена Ризова Черних и Ирена Илиевска

Повеќе....(фото галерија)