Ви ги најавуваме следните настани:
ЗЛАТОУСТОВА ЛИТУРГИЈА – Концерт на Атанас Бадев

„ЗЛАТОУСТОВА ЛИТУРГИЈА" - Концерт на Атанас Бадев
Македоснката опера и балет во ко-организација со Конгресниот центар „Александра Македонски" - Скопје, а во покровителство на Министерството за Култура на Република Македонија и Град Скопје, организира концерт на Атанас Бадев, во недела, 19.06 на платото на МОБ.

 
Диригент: Јасмина Ѓорѓеска
Режисер: Љупка Јакимовска
Сценограф: Зоран Николовски
Светло дизајн: Васко Лисичов

Солисти:
Владимир Саздовски
Зоран Сотиров

Актер: Славчо Димовски
Хорот на Македонската опера и балет