Ви ги најавуваме следните настани:
Рок свирка на плоштад „Македонија“- петок, 09 јули

 
Продолжуваме и овој викенд со добро познатите рок свирки на градските плоштади. За сабота е договорена свирка со рок бендот „Нешо ау-бау".
Тие се млад кавер бенд од Скопје, кој во своето постоење има променето неколку состави за денес да има четири утврдени членови. Свират претежно рок кавери од 70тите па се до современи рок нумери.
Бендот го сочинуваат: Branko Velevski - соло гитара, @zoricageorgieva - вокал и ритам гитара, @markotrendafilovski - перкусии, @darkopopovski - бас гитара;
Редовно настапуваат на повеќе локации, меѓу кои: Shot bar Bezisten, Rock bar Krug, Rock bar Garson,, Децата од нашата улица;

Сабота - 09јули 20часот, плоштад „Македонија"
Уличните музичари го будат духот на урбано City of SKopje