Ви ги најавуваме следните настани:
Свирка со Bad Influence на Плоштад - Македонија -

 

Сабота за вас ќе настапува бендот Bad Influence Official . Бендот во ваков состав постои веќе 3 години, а неговите членови имаат музицирано и претходно со други бендови и се со повеќегодишно музичко искуство. Од своето формирање, бендот редовно настапува во Велес на питијада, ни и познатите скопски, Пивница и Маракана.


Во бендот членуваат: Дино Зукиќ (тапани и перскусии) Стефан Фиклов (вокал ии ритам гитара) Панче Захариев(бас и ритам) и Даниел Котевски. (ритам и соло гитара)