Ви ги најавуваме следните настани:
Поп/Рок забава со - Stand by -

   Продолжуваме со одлична забава и музика на централниот плоштад „Македонија“, како дел од проектот „Улични музичари и артисти“.
 За вас ги резервиравме Stand By, Поп/Рок бенд со долгогодишно искуство, добро познати на македонската публика.
 

   Stand by, свират во главно поп/рок ритам, старо добро познати класици, како и нови хитови со изменет аранжман и звук карактеристичен за бендот, енергична и забавна музика. Бендот има доста настапувано низ скопските кафулиња, од каде е добро познат на публиката, Винотека Темов, Пивница Стар град, Jukebox Cabaret, Led Zeppelin Guitar bar, VOX night club, Chillin' bar и многу др.

 
 
Бендот го сочинуваат: Џа Јо(вокал), @илијатрајковски (басгитара), Dejan Kotor Kotorcevic (тапани) и Моника Ставревска (вокал)

Се гледаме на журка во петок!