Ви ги најавуваме следните настани:
Забава на плоштад со бендот - Radiohat.

Овој петок, 29 јули за сите оние кои решија викендот да го поминат во Скопје, одлична забава на плоштад со бендот „Radiohat".
 

 

Radiohat се анплаг состав од Скопје, свири акустични поп/рок преработки. Често настапуваат во локалите во Скопје и други градови. Составот е склоп од членови кои настапуваат заедно и во други бендови, а го сочинуваат: Филип Исаков Џајо - (Гитара/вокал), Илија Трајковски - (Бас гитара), Дејан Которчевич Котор - (Перкусии, кахон, тапани) и Моника Ставревска - (Вокал).