Ви ги најавуваме следните настани:
Централ Парк-Запад 10 Ноември 2016
ХИТ комедија „Централ Парк-Запад“ од Вуди Ален, во режија на Игор Ивковиќ. 10 ноември 2016, почеток 21:00ч. „Мала сцена“ во Конгресен центар Александар Македонски Скопје (Универзална сала).

БИЛЕТИ ЗА ПРЕТСТАВАТА МОЖЕ ДА СЕ КУПАТ НА КАСАТА НА УНИВЕРЗАЛНА САЛА СКОПЈЕ
За резервација на билети:
-Може on line да резервирате преку нашата веб страна www.theatre007.mk во делот БИЛЕТИ,
-Испратете е-маил на theatre007@gmail.com, најдоцна еден ден пред одржувањето на претставата
-Исто така билети можете да резервирате и на: 02/3245 – 615 или на 070/991-961.

Билетите се ограничени!