Ви ги најавуваме следните настани:
СКОПЈЕ КРЕАТИВА - ФЕСТИВАЛ ЗА КРЕАТИВНИ ИНДУСТРИИ
 
 

ПРОГРАМА:
СКОПЈЕ КРЕАТИВА - ФЕСТИВАЛ ЗА КРЕАТИВНИ ИНДУСТРИИ