Ви ги најавуваме следните настани:
Дедо Мраз во 11.15 часот на улица Македонија

Почитувани,

Градот Скопје ги забавуваше граѓаните 7 дена и утре, сабота, 31.12.2016, е последниот и 8ми ден од Новогодишниот базар „Подари среќа“ и поради тоа Дедо Мраз ќе го посети базарот во 11.30 часот и ќе и се приклучи на новогодишната парада.

Илјадници граѓани го посетија базарот исполнети со радост и среќа. Улица Македонија вриеше од насмевки, забава и воодушевувања. Најпопуларниот сегмент за сите генерации беше Новогодишната парада и дефилето на Снежната кралица кое ќе се одржи повторно во сабота, 31.12.2016, со почеток во 10.30 часот.

Ги покануваме медиумите да го проследат доаѓањето на Дедо Мраз во 11.15 часот на улица Македонија во Град Скопје.

Новогодишниот базар „Подари среќа“ е под покровителство на Град Скопје и во организација на Конгресен центар „Александар Македонски“.