Ви ги најавуваме следните настани:
Гоце Фест 2013

 
Годинешново издание на еден од најстарите фолк фестивали кај нас, единствениот фестивал посветен на родољубивата и патриотска песна Гоце Фест 2013 ќе се одржи на 8-ми февруари во Универзална сала-Скопје со почеток во 20 часот. Билетите можат да се набават на билетарницата на Универзална сала.