Ви ги најавуваме следните настани:
ЗЛАТНО СЛАВЕЈЧЕ 2013
Фестивалот на детска песна Златно славејче оваа година ќе го има своето 43-то издание. Ќе се одржи од 15 до 20 ноември 2013 година во Универзална сала.
Претставите ќе се одржуваат секој ден со почеток во 11:00 и 13:00 часот.
Цената на влезниците изнесува 150 денари, а секој посетител ќе добие сокче ВИВА и вредносен ваучер за 25% попуст на сите производи во објектот на ,,Мекиците од Стража,, на ул. ,,Македонија,, во Скопје.

Ве очекуваме.