Ви ги најавуваме следните настани:
ПАТУВАЊЕ НА ПОЛНОЌ
30.11.2013 со почеток 20:00 часот.
Концертна промоција на новиот албум ПАТУВАЊЕ НА ПОЛНОЌ
По „Македонски Рози" и „Приказна за едно моме", „Патување на полноќ" е трето издание на МИТАН.
Концертот е снимен во Антички Театар на Охридско Лето па потоа миксан во Тралала Студиото на Мите Димовски. Гости на концертот ќе бидат хорот Злата Мегленска и Влатко Стефановски.

Билети во предпродажба по цена од 300, 400 и 500 денари преку продажната мрежа на Купи Карти За Се и Универзална сала. Со секоја купена влезница од 500 денари следува подарок ЦД.