Ви ги најавуваме следните настани:
НИЕ СМЕ НАЈДОБРИ
Ние сме најдобри 2013 е мулти медијален проект за подигнување на свеста на средношколците за театарската, музичката, танцувачката, модната и визуелната (филм и фотографија) уметност, низ директно вклучување на средношколците како креатори и реализатори на проектот.
Целта на НИЕ СМЕ НАЈДОБРИ да им даде можност на сите посветени ученици кои сакаат да учат и да работат тимски, да стекнуваат знаења и вештини, да бидат креативни, а притоа да бидат од корист и на другите и на заедницата во која живеат...


  ГАЛЕРИЈА