Ви ги најавуваме следните настани:
23.09-17
повеќе 

Скопски летен ритам

20.09-23.09-2017

НОТИ ЗА ИЛИНДЕН

На ден 01.08.2017 по повод празникот Илинден, во организација на ЈУ КЦ Александар Македонски и под покровителство на Град Скопје ќе се оддржи концерт на камерен оркестар под палката на диригент Бисера Чадловска и солистот Весна Гиновска Илкова,

Концертот ќе се одржи на плоштад Македонија со почеток во 20.30 часот