Ви ги најавуваме следните настани:E vo najava
28.02-2019
повеќе 

ИЗВЕШТАЈ ЗА ЗАВРШНА СМЕТКА

ЗА 2017 - 2018 година

 

Допис до Министерство за култура PDF

Извештај 903_PDF

Извештај 603_PDF

Извештај 787 PDF

 

Kонцерт во чест на Денот на Св. Мајка Тереза

Под покровителство на Град Скопје, Дирекцијата за култура и уметност- Скопје ве поканува на концерт во чест на Денот на Св. Мајка Тереза ДОЈДИ, БИДИ МОЈА СВЕТЛИНА на 4-ти септември, на плоштад Македонија со почеток во 20:00 часот.