Ви ги најавуваме следните настани:E vo najava
28.02-2019
повеќе 

ИЗВЕШТАЈ ЗА ЗАВРШНА СМЕТКА

ЗА 2017 - 2018 година

 

Допис до Министерство за култура PDF

Извештај 903_PDF

Извештај 603_PDF

Извештај 787 PDF

 

Одбележување на 13 Ноември-Денот на ослободување на Скопје

ГАЛЕРИЈА
 

 
По повод ,,Одбележување на 13 Ноември"-Денот на ослободување на Скопје, на ден 13 ноември во Македонска Опера и Балет - МОБ, под покровителство на Град Скопје, во организација и реализација на ЈУ КЦ Александар Македонски-Скопје, се одржа мултимедијален настан под мотото ,,СКОПЈЕ ГРАДУ МОЈ". Настанот опфати:

- Доделување на награди 13 ноември
- Музичко сценски перформанси
- Коктел