Ви ги најавуваме следните настани:
ВИНО И ЉУБОВ 2014
14 Фебруари е резервиран за големиот солистички концерт на естрадниот уметник Миле Кузмановски, на кој тој ќе ги претстави неговите добро познати хитови како и новите песни кои побудија голем интерес кај јавноста.
Концертот во организација на Роса продукција е закажан во Универзалната сала со почеток во 20.30 часот. Специјални гости на концертот се Елена Велевска и Елена Ристеска. Цена на влезницата е 300 денари. Не пропуштајте !!!
 

  ГАЛЕРИЈА