Ви ги најавуваме следните настани:
STEND UP ADRIA AWARDS 2014

Неверојатен, грандиозен настан!!!
Дојдете заедно да ја срушиме Универзална.. со смеење!
34 номинации во 12 категории
12 лауреати- 12 врвни стенд ап комичари од adria регионот и пошироко! Тричасовен историски стенд ап перформанс !

1.најдобар машки adria стенд ап комичар за 2013!
2.најдобар женски adria стенд ап комичар за 2013!
3.најдобар клубски adria стенд ап комичар за 2013!
4.најдобар ветеран adria стенд ап комичар за 2013!!
5.најголема adria стенд ап надеж за 2014!
6.најдобар стенд ап комичар вон adria регионот за 2013!
7.најдобар стенд ап машки комичар во македонија за 2013!
8.најдобар женски стенд ап комичар во македонија за 2013!
9.стенд ап adria за животно дело!
и трите специјални награди:
10.најгледан стенд ап проект во мк!
11.стенд ап суперстар на македонија!
12.стенд ап легенда на македонија!

Настан кој мора да се доживее, зашто ќе биде невозможно да ви го раскажат!
Настан под мотото:заедно сме посмешни! Имате 25 дена да вежбате стомачни, зошто нема да можете да го издржите целиот настан!
Република Македонија се впишува на светската мапа на големите стенд ап манифестации и фестивали!
https://www.youtube.com/watch?v=dk_jf0g0k3w&list=uucwkeqpqglbatiw7d_47wxa
Вечер на најголемите стенд ап ѕвезди во адриа регионот. На едно место, стенд ап елитата, Марина Орсаг, Срџан Јованович, Горан Фурјан, Домагој Пинтарич. Пеџа Бајович, Иван Кирков, Никола Тодороски, Весна Петрушевска, Бојан Велевски, Ефтим

  ГАЛЕРИЈА