Ви ги најавуваме следните настани:
PEVAJ BRATE 2


Продолжение на театарската урнебесна музичка комедија ПЕВАЈ БРАТЕ 2.
МИСИЈА ЕВРОВИЗИЈА - НА ВРВОТ НА ЕВРОПА


Играат: Андрија Милошевиќ, Милан Васиќ, Милан Калиниќ
07 мај (среда) Универзална сала
Темата на овој втор дел од приказна „Певај брате" е „Евровизија". На врвот од Европа ќе ве однесат сега веќе добро познатите Маријан, Горан и Урош. Тројцата музичари заминуваат на „Евровизија", која, според сценариото на Стеван Копривица, ќе се случи во Албанија. На ова престижно музичко натпреварување ги испраќа мнозинството гласови од Општина Србија. Во оваа приказна трите мали човечиња урнебесно смешно се обидуваат да се снајдат некаде помеѓу европските правила и нивната дисциплина.

Цена на билет - 400/500/ 600/ 800 ден.

  ГАЛЕРИЈА