Ви ги најавуваме следните настани:
ЧЕКАЈЌИ ГО МИНИСТЕРОТ

90 минути урнебес каков што не сте ни сонувале!
90 минути одмор за вашите сетила, за вашата душа, за вашите очи...
90 минути лек за вашите проблеми, смеење до врискање!
90 минути спектакуларен хумор со чудото од Штип, Ефтим Трајчов Ѓаурски и смешниот човек од Скопје Бојан Велевски!!!
Подарете и карта на Вашата дама и насмејте ја за патерица на 8 Март!
Потполно НОВ МАТЕРИЈАЛ, различен од настапот на УМРИ МУШКИ!!!
Чекајќи го Министерот, 09 Март, Универзална Сала, почеток 20:00 часот.

Карти во предпродажба во музичката продавница Пола Југотон ГТЦ 1 кат и онлајн преку Купи Карти За Се, во Сити Мол,Розе Веро два, Каса на Универзална сала по цена од 250 денари.