Ви ги најавуваме следните настани:
ПЕСНО МОЈА ДОБРА - ЕФТО ПУПИНОВСКИ
На 16.05.2014, во Универзалната сала во Скопје. со почеток во 20.00 часот Старс Медиа Скопје, организира солистички концерт “Песно Моја Добра“ на естрадниот уметник Ефто Пупиноски.
Концертот се одржува по повод јубилејот - 40 години активно присуство на македонската естрада.
Бидете дел од доживувањето кое ќе се памети со песните - неговите обнародени хитови - од “Лихнида” до  “Туѓа си бескрајно”.
Концертот ќе биде изведен во живо, во придружба на оркестарот “Академци”. На концертот како гости ќе настапат популарните Блага Петреска и Ѓоко Танески“

Цена на билет - 300 ден.

  ГАЛЕРИЈА