Ви ги најавуваме следните настани:
ЕСМА


ЕСМА - 55 Јубилеен концерт


На концертот ќе се направи ретроспектива на досегашната плодна работа на кралицата на Ромската и Македонската музика. Ќе се пеат најголемите хитови, кои ставија печат на музичкиот опус на Есма.
Дојдете и вие да бидете дел од овој несекојдневен јубилеј, што ќе се оддржи на 22.05.2014 со почеток во 20:30 часот во Универзална сала – Скопје. 

Цена на билет 300ден.

  ГАЛЕРИЈА