Ви ги најавуваме следните настани:
ЈУДГ БУБА МАРА

Децата и танцот на ѕвездите играат заедно во омилените ликови:
Том и џери, кралот лав, мики маус, попај, штрумфови, душко долгоушко, 101 далматинец, кременковци и пинк пантер

на 29,05,2014 (четврток) со почеток во 18 часот.
во Универзална сала.

  ГАЛЕРИЈА