Ви ги најавуваме следните настани:
ПОТОЧИЊА

На 23 и 24 март 2013 во Универзална сала по 10-ти јубилеен пат ќе се одржи детскиот фестивал Поточиња.Поточињата во Универзалната сала за прв пат потекоа во 2004 година и за брзо време ги освоија срцата на најмалите љубители на музиката.Од тогаш редовно секоја година со своето одржување ја најавуваат пролетта.

Не ја пропуштајте приликата да ги изненадите своите најмили и овозможете им да го проследат овогодинешното издание на Поточиња.Организаторот Пап Продукција-Поточиња најавува многу забава, дружење и изненадувања за сите посетители.Претставите ќе се одржат на 23.3 (сабота) од 11 и 13 часот и 24.03 (недела) од 11 и 13 часот.