Ви ги најавуваме следните настани:
РАДЕ ШЕРБЕЏИЈА


Kонцерт на најголемата балканска ѕвезда, маестралниот Раде Шербеџија!
Концертот е промоција на неговиот нов албум „Време је драга, време је„.
Шербеџија ќе настапи повторно во Универзална сала по незаборавниот концерт кој го одржа во 2012 година.
Ова е неверојатна можност за неповторлива средба со единствениот Шербеџија и неговиот Западни колодворни бенд!
Влезниците се во продажба на касата на Универзална Сала.

Цена 600 ден.