Ви ги најавуваме следните настани:
ЗЛАТНО СЛАВЕЈЧЕ 2014
Фестивалот на детска песна Златно Славејче ќе се одржи по 44 пат, од 14-19 ноември 2014 година во Универзална сала.

Претставите започнуваат во 11 и 13 часот.
15.11.2014 Сабота: 11,13  и 17 часот.
16.11.2014 Недела: 11,13 и 18 часот

Влезници може да се набават на касата на Универзална сала, цена на билет 150 денари