Ви ги најавуваме следните настани:E vo najava
28.02-2019
повеќе 

ИЗВЕШТАЈ ЗА ЗАВРШНА СМЕТКА

ЗА 2017 - 2018 година

 

Допис до Министерство за култура PDF

Извештај 903_PDF

Извештај 603_PDF

Извештај 787 PDF

 

16.03-17
повеќе 
INFOMLADI@KREATIVNI - РАБОТИЛНИЦИ 2018
10.03-17
повеќе 

Работилници за изработка на 3д анимација

02.03-17
повеќе 
Работилници за Изработка на Лантерни