Ви ги најавуваме следните настани:
23.09-17
повеќе 

Скопски летен ритам

20.09-23.09-2017

16.04-15
повеќе 

Осмо издание на Интернационалниот театарски фестивал „ЛИЦА БЕЗ МАСКИ“
од 18 до 21 април, 2015