Ви ги најавуваме следните настани:
26.05-17
повеќе 

Скопски летен ритам

26-28 Maj 2017

19.05-17
повеќе 

Скопски летен ритам

19-20 Maj 2017

12.05-17
повеќе 

Скопски летен ритам

12-14 Maj 2017

08.05-16
повеќе 

Виз Ер Скопскиот Маратон 2016

29.05-14
повеќе 
ЈУДГ БУБА МАРА
општина аеродром
29.05-14
повеќе 
ХУМАНИТАРЕН КОНЦЕРТ ЗА НАСТРАДАНИТЕ ОД СРБИЈА И БИХ
22.05-14
повеќе 
ЕСМА
20.05-14
повеќе 
ЌЕЛАВАТА ПЕЈАЧКА
18.05-14
повеќе 
КРИК
16.05-14
повеќе 
ПЕСНО МОЈА ДОБРА
ЕФТО ПУПИНОВСКИ
15.05-14
повеќе 
CAMANÉ
11.05-14
повеќе 
ЌЕЛАВАТА ПЕЈАЧКА
09.05-14
повеќе 
Дарко Рундек со Карго Трио во Скопје
07.05-14
повеќе 
PEVAJ BRATE 2
17.05-13
повеќе 

ВРЕМЕ А ДА СЕ РАЗБУДИШ