Ви ги најавуваме следните настани:E vo najava
28.02-2019
повеќе 

ИЗВЕШТАЈ ЗА ЗАВРШНА СМЕТКА

ЗА 2017 - 2018 година

 

Допис до Министерство за култура PDF

Извештај 903_PDF

Извештај 603_PDF

Извештај 787 PDF

 

26.05-17
повеќе 

Скопски летен ритам

26-28 Maj 2017

19.05-17
повеќе 

Скопски летен ритам

19-20 Maj 2017

12.05-17
повеќе 

Скопски летен ритам

12-14 Maj 2017