Ви ги најавуваме следните настани:
30.06-16
повеќе 

СКОПСКО ЛЕТО
19.06-16
повеќе 

 ЗЛАТОУСТОВА ЛИТУРГИЈА
Концерт на Атанас Бадев

11.06-16
повеќе 

Фестивалот на креативни индустрии  Скопје креатива 2016

15.06-16
повеќе 

info mladi@kreativni