Ви ги најавуваме следните настани:
13.06-17
повеќе 

Скопски летен ритам

13 Јуни 2017

08.06-17
повеќе 

Скопски летен ритам

08-11 Јуни2017

02.06-17
повеќе 

Скопски летен ритам

02-06 Јуни 2017

04.06-17
повеќе 

Скопје креатива 2017
Do Create! Co-Create!
04-06 мај, 2017,
МКЦ Скопје