Ви ги најавуваме следните настани:
23.09-17
повеќе 

Скопски летен ритам

20.09-23.09-2017

30.07-15
повеќе 

СКОПСКО ЛЕТО 2015
„Quartiere Villanova“
Каљари, Италија
13.07-15
повеќе 

СКОПСКО ЛЕТО 2015 - ПЕРФОРМАНС НА ТАНЦУВАЧКА ГРУПА 
АГЛАЈА - Белгија