Ви ги најавуваме следните настани:
30.07-16
повеќе 

Викенд свирка со - Shvaleri -

29.07-16
повеќе 

Викенд свирка со - Shvaleri -

22.07-16
повеќе 

Поп/Рок забава со "Stand by"

23.07-16
повеќе 

Свирка со Bad Influence 

09.07-16
повеќе 

Рок свирка на плоштад „Македонија“

08.07-16
повеќе 

Рок свирка на плоштад „Македонија“

04.07-16
повеќе 


Концерт на ансамбл „Македонија“