Ви ги најавуваме следните настани:E vo najava
28.02-2019
повеќе 

ИЗВЕШТАЈ ЗА ЗАВРШНА СМЕТКА

ЗА 2017 - 2018 година

 

Допис до Министерство за култура PDF

Извештај 903_PDF

Извештај 603_PDF

Извештај 787 PDF

 

25.08-17
повеќе 

Супер Скопје

22 Август 2017

17.08-17
повеќе 

Скопски летен ритам

17 - 20 Јуни 2017

01.08-17
повеќе 

НОТИ ЗА ИЛИНДЕН

01.08- 2017