Ви ги најавуваме следните настани:
20.09-15
повеќе 

СКОПЈЕ КРЕАТИВА
16-20.09-2015

ПЛАЈА ВИСТА
skopjekreativa.mk

30.09-15
повеќе 

Збогатување на настапот Скопските улични музичари со рок свирки