Ви ги најавуваме следните настани:
30.09-16
повеќе 

Средношколска забава на Плоштад

30.09-16
повеќе 

Последните летни денови во ритамот на „Скопски летен ритам“

30.09-16
повеќе 

Скопски летен ритам

30.09-16
повеќе 

Училиште за театар
„Од игра до представа“

23.09-16
повеќе 

Eye Cue

24.09-16
повеќе 

Стујардеси

21.09-16
повеќе 

Крајна цел на велосипетското дефиле е Градски парк со „Метаверсус“

03.09-16
повеќе 

Sykehusorkester Tønsberg
во Скопје