Ви ги најавуваме следните настани:E vo najava
28.02-2019
повеќе 

ИЗВЕШТАЈ ЗА ЗАВРШНА СМЕТКА

ЗА 2017 - 2018 година

 

Допис до Министерство за култура PDF

Извештај 903_PDF

Извештај 603_PDF

Извештај 787 PDF

 

29.09-17
повеќе 

Скопски летен ритам

26.09-29.09-2017

23.09-17
повеќе 

Скопски летен ритам

20.09-23.09-2017

17.09-17
повеќе 

Скопски летен ритам

12.09-17.09-2017

10.09-17
повеќе 

Скопски летен ритам

10.09.2017

04.09-17
повеќе 
Kонцерт во чест на Денот на Св. Мајка Тереза
03.09-17
повеќе 

Скопски летен ритам

31.08 - 03.09 2017