Ви ги најавуваме следните настани:
23.09-17
повеќе 

Скопски летен ритам

20.09-23.09-2017

26.12-15
повеќе 
Оваа сабота (26.12.2015) кон предновогодишната еуфорија се придружија и голем број од уличните музичари...
14.12-15
повеќе 
Пакомак - Изложба на уметнички дела создадени од отпад