Ви ги најавуваме следните настани:
15.12-16
повеќе 

Улични музичари и артисти

31.12-16
повеќе 

Град Скопје подари насмевки и радост на илјадниците граѓани

30.12-16
повеќе 

Дедо Мраз во 11.15 часот на улица Македонија

25.12-16
повеќе 

450 Дедомразовци ја преплавија улица Македонија во склоп на Дедомразовската трка

25.12-16
повеќе 

Официјално започна новогодишниот базар „Подари среќа“

25.12-16
повеќе 

Ситно до стартот на Новогодишен базар „Подари среќа“

25.12-16
повеќе 

Дедомразовска трка 2016

20.12-16
повеќе 

Божиќен базар
Подари Среќа

10.12-16
повеќе 

ВКЛУЧЕНА ЦЕНТРАЛНАТА ЕЛКА НА ПЛОШТАДОТ МАКЕДОНИЈА